Team

Coachingsreizen, teambuilding en individuele coachingstrajecten

De coaches met wie wij samenwerken zijn goed opgeleid en hebben uiteenlopende werk- en levenservaringen, met één overeenkomst: hun militaire achtergrond. Wij kijken per reis welke coaches de reis zullen begeleiden, om dit zo goed mogelijk aan te laten sluiten op de deelnemers en het te bezoeken gebied. Naast coachingsvaardigheden, hebben de teamleden de benodigde vaardigheden en ervaring op het gebied van EHBO, survival, navigeren en overleven in onbekend terrein, om ten alle tijden de veiligheid van de deelnemers te garanderen.

Rick Janssen

Rick heeft in 2020 RJOC opgericht. Rick heeft als onderofficier bij de Koninklijke Landmacht gediend en daarna jarenlang in de jeugdhulpverlening gewerkt. Hij heeft in 2019 zijn post-HBO opleiding in coaching afgerond met NOBCO-certificering, met het voornemen zijn opgedane kennis, vaardigheden en ervaringen met een leven met PTSS in te zetten om anderen op weg te helpen.

Sander

Sander is een fervent motorrijder. Hij heeft jarenlang bij defensie gewerkt, waar hij Rick heeft leren kennen en zijn passie voor bushcraft en outdooractiviteiten heeft ontwikkeld. Zijn andere passie is koken. Hij hoefde dan ook niet lang na te denken toen hem gevraagd werd zorg te dragen voor de logistieke zaken en de maaltijden tijdens de coachingsreizen. Samen met Rob vormt Sander het logistieke team van RJ Outdoorcoaching.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Teruggebeld worden?

Laat je gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op