Outdoorcoaching

Coachingsreizen, teambuilding en individuele coachingstrajecten

Kies de reis die bij jou past

Hieronder volgt een overzicht van de diensten aangeboden door RJ Outdoorcoaching. Daarnaast kunnen we altijd een op maat gemaakt traject voor je ontwikkelen – Sterker nog: Daar gaat onze voorkeur naar uit. Als je op zoek bent naar een coach is het belangrijk je coachvraag helder te hebben, datgene wat je met coaching wilt bereiken. Wij begrijpen dat dit soms moeilijk te formuleren is, maar met onze speciale intake-methode helpen wij je scherp te krijgen wat jouw coachvraag is en kijken we meteen of onze aanpak bij jou past. Ook in onze groepsreizen krijgt jouw persoonlijk proces alle aandacht. Een reis met RJ Outdoorcoaching is een levensveranderende ervaring.

werkwijze2

24 uur coachingstraject “The Wondering"

2 actieve coachingssessies, waaronder 24 uur outdoorcoaching in een natuurgebied in de Benelux. Dit coachingstraject begint met een intakegesprek, waarin we je coachingsvraag vaststellen en een afspraak maken voor een 24 uur durende coachingssessie, met overnachting en heerlijke buitenmaaltijden, op een bijzondere plek in de vrije natuur. Je zult samen met 3 andere deelnemers een bijzondere “Wondering” ervaren.een bijzonder proces ervaren.

kijk bij “actueel aanbod” voor exacte informatie!

JIPPEY_Editorital_RickOutdoorCoach161

Coachingsreis “Back 2 Basics” Vlieland

4 dagen intensieve coaching op een van de mooiste Waddeneilanden . De ruige natuur en onstuimige
weersomstandigheden verwelkomen jou op jouw persoonlijke coachingsreis. Je verblijft in een fantastisch stuk natuur op Vlieland. Ga deze
uitdaging met ons aan en werk aan jezelf in een week van intensieve coaching.
Nieuwsgierig? Meer informatie nodig? Neem contact met ons op!

Deze reis is ook als teambuildingstraject beschikbaar.

homepage-aanbod

Langer coachingstraject van 4-6 maanden, inclusief reis naar Scandinavië (of andere buitenlandse locatie)

Dit is een speciaal traject met meerdere afspraken in aanloop tot de reis. Dit traject is gericht op mensen die behoefte aan een langer durend traject hebben, die bijvoorbeeld voor grote beslissingen of vervelende voldane feiten staan of grote veranderingen in hun leven willen maken, maar ook voor mensen die uit therapie en/of traumabehandeling komen en zich afvragen “wat nu?”. Het coachingstraject omvat meerdere afspraken (wandelingen) in aanloop tot de reis naar Scandinavië (of andere buitenlandse locatie). Het heeft als doel je een doorstart (of nieuwe start) in je leven te laten maken en om te proeven aan het “leren” accepteren dat hetgeen dat je hebt meegemaakt bij je hoort, je ook maakt tot wie je nu bent.

Dit traject betreft een all-in prijs van coachingswandelingen en reis (inclusief reis naar Scandinavië of andere buitenlandse locatie, overnachtingen en maaltijden).

coaching-2

Team-coachingstraject / Teambuildingstraject

Hoeveel mensen kunnen zeggen dat hun team echt goed presteert, elkaar vertrouwt, effectief communiceert (zowel binnen het team als daarbuiten) en hun doelen echt waarmaakt? Wij bieden hiervoor een op maat gemaakt traject, dat begint met een analyse van het team om te zien waar het wringt en waar het team in uitblinkt. Daarna ontwikkelen we, in overleg met de “eigenaar” van het team, een programma, die aansluit bij de visie van het bedrijf/organisatie, om ervoor te zorgen dat het team beter gaat functioneren. Dit programma kan een dagdeel in beslag nemen, maar kan ook een langer traject zijn. Onze teambuilding is geschikt voor elk team, zowel binnen het MKB als daarbuiten, voor andere (sport)teams. De militaire achtergrond van onze coaches geeft een bijzondere dynamiek aan dit coachingstraject voor teams.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Teruggebeld worden?

Laat je gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op