24 uur Coachingstraject “The Wondering”

Wat is "THE Wondering"?

The Wondering is een coach event waar je 24 uur met jezelf en een van onze coaches aan de slag gaat. Wij combineren deze bijzondere ervaring met goed eten en buiten slapen in de natuur. De natuur gebruiken we om in het hier en nu komen. Het ritme van de zon en de maan is waar we ons door laten leiden. Zo leer je in deze setting vuur maken, de natuur lezen, improviseren qua slaapplaats en nog veel meer. 

Wij weten dat de dynamiek rondom deze activiteiten een prima uitgangspunt is om het over jezelf te hebben, te reflecteren en te kijken waar je, bijvoorbeeld, naar toe wilt. In de aanloop naar de nacht zoomen we in op datgene wat jou belemmert. We kijken dan samen en ontdekken wat dit dan exact inhoudt en wat de gevolgen hiervan kunnen zijn.  

Omdat je o.a. vuur leert maken, zullen wij je uiteindelijk vragen om jouw eigen vuur aan te leggen. Zodat je jouw belemmerende factoren kan verbranden, hetgeen opruimt en energie geeft. De nacht is niets meer dan jij, een met de natuur om je heen. We zullen goed voor je zorgen en zodra de zon komt kijken, staan we op en nemen we deze dag een nieuw begin! 

We zullen in het tweede gedeelte van dit event de focus leggen op wat je wilt bereiken, welk besluit je wilt nemen. Vergis je niet, we maken hier een doel van zodat jij dit ook gaat halen. Dit kan betekenen dat we direct actie kunnen gaan nemen of dat we samen een plan gaan maken voor de toekomst. Al onze “netwerken” staan dan open om jou te ondersteunen. Je kunt hier gebruik van maken als eenmalig event maar ook als opstap voor bv de 4 elementen reis.

JIPPEY_Editorital_RickOutdoorCoach161
blog
coachingstrajecten

Teruggebeld worden?

Laat je gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op